NosNutri

Hét platform voor de agrarische sector

Over ons

NosNutri is een initiatief van Hammer Market Intelligence B.V. te Arnhem. Wij zijn een team van market intelligence professionals met een sterke focus op alles wat er in de Agri & Food sectoren wereldwijd gebeurt. Regelmatig ontvangen wij vragen van de verwerkende en toeleverende industrie over wat er speelt in de primaire sector in uiteenlopende landen.

NosNutri is een platform dat helpt om deze informatie te verzamelen maar ook nadrukkelijk het belang van boeren wil dienen. De naam is ontstaan vanuit de woorden Nos Nutrientes uit het Latijn, wat 'zij die ons voeden' betekent. Met deze naam willen we eer aan doen aan datgene waar iedere boer trots op mag zijn: Het voeden van de samenleving.  

Met dit platform willen wij boeren en andere betrokkenen niet alleen bevragen, maar ook voorzien van informatie over wat er speelt in de agrarische sector vanuit de meest actuele en betrouwbare bron: boeren zelf.  

Op de homepage kunt u lezen hoe u kunt bijdragen aan ons platform.

Schrijf je in voor onze onderzoeken

*Optioneel
NosNutri neemt in sommige gevallen telefonisch interviews af. Bij telefonische interviews zijn de beloningen hoger dan bij online enquêtes. Uw telefoonnummer zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden.
Succes, je inzending is ontvangen!
Er is iets misgegaan met het verzenden van je formulier. Neem contact met ons op via jasper@hammer-intel.nl of ons contactformulier.