NosNutri

Hét platform voor de agrarische sector

Recent onderzoek

Voor de deelnemers aan onze vragenlijsten is het natuurlijk erg interessant om de resultaten te ontvangen en erachter te komen wat er speelt in de agrarische sector. De antwoorden op onze vragen zijn een afspiegeling van feitelijke informatie die door boeren zelf is aangeleverd.

Deelnemers van onze vragenlijst die nieuwsgierig zijn naar specifieke informatie van hun medeboeren krijgen ook de kans om zelf mee te denken in welke vragen er gesteld worden. Wij nodigen deelnemers daarom zeker uit om eigen vragen door te sturen via ons contactformulier of door te mailen naar info@nosnutri.nl.  

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe wij de gestelde vragen en de daarbij verkregen antwoorden verwerken en delen met onze deelnemers.

Deze voorbeelden tonen een kleine greep uit onze onderzoeken onder melkveehouders in Nederland in 2018 en in 2020.

Voorbeeld inzichten

Schrijf je in voor onze onderzoeken

*Optioneel
NosNutri neemt in sommige gevallen telefonisch interviews af. Bij telefonische interviews zijn de beloningen hoger dan bij online enquêtes. Uw telefoonnummer zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden.
Succes, je inzending is ontvangen!
Er is iets misgegaan met het verzenden van je formulier. Neem contact met ons op via jasper@hammer-intel.nl of ons contactformulier.